Ref: 1840
Venda 599.000€
524m2

Tens uns estalvis sense rendibilitat? Vols fer números i assegurar-te un ingrés mensual molt elevat? Sens dubte, aquesta és una gran oportunitat, ven i consulta'ns i farem números.

Situat en una zona interessant, prop del riu i al costat de la Guàrdia Urbana. A 800 metres de la parada de tren i amb el tram Besós al carrer de darrere. Ben comunicat, serveis i tot el necessari per a disposar d'uns habitatges on llogar els pisos, fàcill i senzill.

Edifici sense divisió horitzontal, compost d'1 local i 6 habitatges, 6 dels immobles llogats en l'actualitat però que acaben contracte en el transcurs d'enguany, només 1 dels habitatges té contracte indefinit. En l'actualitat la seva rendibilitat és d'un 4’5% una situació que es podria incrementar en 3 o 4 punts amb els nous contractes prenent com a referència l'índex de referència de preus de lloguer ja que els lloguers estan molt per sota d'aquesta referència. Necessita d'actualitzacions, el pis buit necessita una reforma una mica més en profunditat però amb números a la mà, és d'una gran rendibilitat. Val la pena que ens asseguem, fem números i sens dubte, el teu futur serà molt rendible.

Extres

  • Exterior
  • Terrassa

Fotos

Adreça Fermí Borrás
Tipus de propietat
Planta Totes
Estat Necessita petites actualitzacions
Metres quadrats 524m2
Habitacions
Lavabos
Certificació energètica F
Transport Trambesós Metro L2 RENFE Rodalies

Contacta'ns